ITALIAN DISTRICT OOST

ITALIAN DISTRICT OOST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italian District Oost. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 20:15 Eten wederom lekker. Alleen jammer dat als je een gepland tijdstip kiest, dat het eten dan alsnog een half uur later bezorgd wordt. Deze optie bestaat niet voor niets, gehaast moeten eten ivm planning. Beetje jammer..
1 aug 2022 om 21:47 Duirde ruim n uur tot de pizzas kwamen, ijskoud en taai. Ik heb alles weggegooid en laatate keer dat ik hier bestel.
30 jul 2022 om 23:11 Heerlijke pizza, had iets warmer gemogen maar alsnog erg lekker. Evenals de tiramisu.
19 jul 2022 om 8:48 Goede en lekkere pizza en tiramisu gekregen. Vriendelijke medewerkers. Snelle bezorging. Het eerste restaurant wat ik als favoriet heb gemaakt.
12 jul 2022 om 23:23 verreweg de lekkerste en beste en duidelijk met zorg en balans bereidde pizzas die ik ooit heb gehad. onwijs
1 jul 2022 om 21:21 De bezorging was snel en de pizza was lekker maar ik had een coca cola regular besteld en kreeg een coca cola zero
27 jun 2022 om 19:56 Bezorger was zeer vriendelijk! Normaal gesproken is dit mijn favo plek voor pizza’s, helaas smaakte de pizza vandaag zeer ondermaats. De tomatensaus was veel te zuur en er zat teveel van deze saus op de pizza waardoor de bodem erg slap werd.
23 jun 2022 om 23:02 Bezorging duurde heel lang en de pizza was niet eens gesneden
19 jun 2022 om 9:46 Great pizza! I always order the Nutella one and it never disappoints. Favorite Italian restaurant
17 jun 2022 om 21:26 topper
16 jun 2022 om 19:03 Pizza’s waren perfecto! De bezorger weet alleen niet hoe je pizza’s aangeeft (hij overhandigde ze verticaal )
11 jun 2022 om 9:47 Perfect als altijd!